Solinteg’s Integ M Series 25-50kW Hybrid Inverter Achieves TOR Erzeuger Listing in Austria
Samvolt Sweden

Solinteg’s Integ M Series 25-50kW Hybrid Inverter Achieves TOR Erzeuger Listing in Austria

25-50kW Hybrid Inverter Achieves TOR Erzeuger Listing in Austria

Dela :

Facebook
Twitter
LinkedIn

Solinteg är stolta över att meddela att vår Integ M Series 25-50kW hybridomvandlare framgångsrikt har blivit listad enligt Österrikes TOR Erzeuger-regler.

TOR Erzeuger-listningen understryker de avancerade teknologiska möjligheterna hos Integ M Series. Med effektkapaciteter från 25kW till 50kW leder denna hybridomvandlare marknaden när det gäller flexibilitet och skalbarhet, vilket gör den till ett idealiskt val för kommersiella och industriella projekt. Dess förmåga att sömlöst integrera fotovoltaiska och dieselgeneratorer förbättrar energieffektiviteten och tillförlitligheten, medan robust funktionalitet för fristående drift säkerställer en oavbruten strömförsörjning och möter olika energibehov med intelligens och effektivitet.

Denna framgång bygger vidare på den tidigare listningen av vår Integ M Series 4-20kW hybridomvandlare. Med den senaste inkluderingen av 25-50kW-modellen erbjuder Solinteg nu ett omfattande utbud av trefas hybridomvandlare för den österrikiska marknaden, som täcker effektkapaciteter från 4kW till 50kW. Denna prestation återspeglar Solintegs kapacitet att leverera kompletta lösningar för distribuerade PV-lagringsapplikationer, som riktar sig till både bostäder, kommersiella och industriella sektorer.

Utöver Österrike har Integ M Series 25-50kW hybridomvandlare fått certifieringar och listningar i över 15 europeiska länder, inklusive Tyskland, Storbritannien, Frankrike, Italien, Spanien, Belgien och Polen. Dess efterlevnad av internationella standarder i Afrika och Asien visar ytterligare dess mångsidighet och globala beredskap att möta föränderliga energibehov.

Denna internationella erkännande befäster Integ M Series som en hörnsten i den globala övergången till förnybar energi. Som en flaggskeppsprodukt spelar den en avgörande roll i att främja antagandet av hållbara energilösningar och bidrar till en mer motståndskraftig och hållbar framtid.

Kontaktinformation

Skicka oss ett meddelande

Scroll to Top