ELKO One – a new product series
ELKO AB

ELKO One – en ny produktserie

ELKO introducerar sin nya produktserie som utvecklades i nära samarbete med elektriker – ELKO One.

Dela :

Facebook
Twitter
LinkedIn

ELKO presenterar sin nya produktlinje, ELKO One, utvecklad i samarbete med elektriker. Genom att lyssna på elektrikernas återkoppling och idéer har ELKO skapat en användarvänlig serie för att förenkla installatörens vardag. Produkterna har även testats av konsumenter, arkitekter och inredningsdesigners för att möta alla kunders behov.

ELKO One står dock inte bara för modern och minimalistisk design. Serien erbjuder även toppmodern prestanda och förbättrade snabbanslutningar för enklare och snabbare installation. Finns i färgerna renvit och svart, båda motståndskraftiga mot UV-strålning.

Hållbarhet har också varit en prioritet för ELKO. Estetiska delar är gjorda av återvunnen plast (40% för renvit, 95% för svart) och förpackningen är tillverkad av återvunnen kartong, tryckt med vattenbaserat bläck, och kan återvinnas igen. För att minska avfall levereras produkterna utan enkelramar. Alla ELKO One-produkter uppfyller RoHS- och Reach-krav, och de huvudprodukterna i serien är Cradle-to-Cradle-certifierade.

Kontaktinformation

Skicka oss ett meddelande

Scroll to Top