Har du koll på slamkryparna i Elinstallationsreglerna?
Elinstallationsreglerna är elektrikernas bibel men det finns många missförstånd. Experten reder ut klurigheterna där många elektriker går fel.
Elinstallationsreglerna är elektrikernas bibel men det finns många missförstånd. Experten reder ut klurigheterna där många elektriker går fel.
På Elmässan bjuder Installatörsföretagens expert Cecilia Axelsson in till diskussion om vad detta innebär för dig som installatör.
Allt fler tekniskt komplexa system i fastigheterna ställer högre krav på kontroll samt drift och service.
På Elmässan bjuder Installatörsföretagen in till diskussion om bland annat system i samverkan och vad som krävs av installatörer och fastighetsägare för att göra fastigheten effektiv, trygg och bekväm.
Vad ska man tänka på vid installation av batteri? Kan man tjäna pengar på det? Och vad är senaste budet kring grönt avdrag? Här är allt du behöver veta om hembatterier.
Branschföreningen Svensk solenergi berättar om synergierna mellan lokal elproduktion i form av solkraft i kombination med batterilagring.
I detta seminarium går vi igenom vad som händer med kroppen när vi får en strömgenomgång och hur det påverkar våra nerver, muskler och organ.
Varje år dör ca 1500 personer i suicid, varav 70% är män och var 20e fall har samband med arbetsrelaterad mobbning.
Tobias Brink kommer berätta mer om hur vi transformerar det elektriska STCC, det nya konceptet med stadsrace, framtiden och vägen mot ett hållbart och elektrifierat racingmästerskap.
SEK Svensk Elstandards tekniska expert inom elinstallationer och skydd mot elchock Joakim Grafström guidar dig i en översiktlig genomgång kring nyheterna i den nya utgåvan.
KNX Sweden informerar om vad KNX och fastighetsautomation kan tillföra till en byggnad och varför det är ett självklart val i moderna fastigheter.
Örjan Borgström ställer sig på scenen i SEK Svensk Elstandards regi och berättar och svarar på frågor om vad man ska tänka på för att underhålla, kontrollera och sköta solceller och solcellsanläggningar.
Vi kommer på vår föreläsning belysa olika delar inom fortlöpande kontroll, dvs systematiskt elsäkerhetsarbete av elanläggningar.