Skyline
Ecolux AB

Skyline

Den perfekta armaturen för att skapa lysande linjer

Dela :

Facebook
Twitter
LinkedIn

Skyline är en bred och mångsidig produktfamilj som erbjuder ett sortiment av armaturer för pendlat, dikt tak, 3-fasskena eller infällt montage. Skyline är det perfekta valet för att skapa lysande linjer – ett lekfullt och effektfullt sätt att framhäva rummet och dess miljö. Armaturerna kännetecknas av noggrant avvägda proportioner och tidlös design, och erbjuder ett stort utbud av valbara kombinationer, inklusive färg, bländskydd, ljusflöde, längd och flera tillbehör av högsta kvalitet.

Skyline R – En infälld armatur som finns i flera storlekar, singel eller system, två olika bländskydd och ett brett sortiment av ljusstyrningar.

Skyline C – En utanpåliggande armatur som finns i flera storlekar, tre kulörer, singel eller system, två olika bländskydd och ett brett sortiment av ljusstyrningar.

Skyline D – En pendlad armatur med endast nerljus som finns i flera storlekar, tre kulörer, singel eller system, två olika bländskydd och ett brett sortiment av ljusstyrningar.

Skyline Up – En pendlad armatur med både upp- och nerljus som finns i flera storlekar, tre kulörer, singel eller system, två olika bländskydd och ett brett sortiment av ljusstyrningar.

Skyline T – En armatur för 3-fas kontaktskena. Finns i svart och vit, två längder och fler ljusstyrningsmöjligheter.

Kontaktinformation

Skicka oss ett meddelande

Scroll to Top