Wattson Grid AB / Elecnova
Wattson Grid AB / Elecnova

Elecnova / Wattson Grid AB

Om oss

Som ett företag för vetenskaplig och teknologisk innovation specialiserar sig Shanghai Elecnova Energy Storage Co., Ltd. på integration och stödfunktioner för ESS, inklusive PACK, PCS, BMS och EMS.
Med produkten i centrum och kvalitet som grundsten är Elecnova engagerade i att möta de olika behoven hos marknadssegment och kunder. Företaget är dedikerat till att erbjuda utmärkta skräddarsydda lösningar och tjänster för olika tillämpningsscenarier inom produktion, elnät och slutanvändare.

På Wattsongrid är vi engagerade i att skapa en ljus nutid, en ännu ljusare morgondag och en hållbar framtid för kommande generationer.

Med specialisering inom banbrytande teknik sträcker sig vår expertis över avancerad mjukvara, stora batterier och lastbanker, alla utformade för att säkerställa stabiliteten och effektiviteten hos förnybara energikällor. Våra toppmoderna batterilagringssystem förbättrar både tillförlitlighet och prestanda, vilket garanterar att dina energiprojekt är hållbara och framtidssäkra.

Vårt uppdrag är att skapa en mer robust plattform för hållbar energiproduktion genom avancerade mjukvaru- och hårdvarulösningar. Som ett svenskt företag med en passion för hållbarhet och förnybar energi är Wattson Grid engagerat i att minska vår planets koldioxidavtryck. Vårt team, som består av experter från olika områden, förenas av visionen att skapa en renare och mer hållbar värld.

Vi erkänner den kritiska vikten av att bygga ett tillförlitligt och motståndskraftigt system för förnybar energi.

Nyheter

Jobbannonser

Kontaktinformation

Skicka oss ett meddelande

Scroll to Top