GARO launches new electric vehicle wallbox – specially adapted for homes
GARO AB

GARO lanserar ny laddbox för elbilar – speciellt anpassad för villor

GARO presenterar laddboxen GARO Entity Home.

Dela :

Facebook
Twitter
LinkedIn

GARO Entity Home är en ny laddbox inom den tekniska plattformen GARO Entity, speciellt utvecklad för det uppkopplade hemmet. Den nya produkten kombinerar avancerad teknik med enkel användning och erbjuder en ny, säker, kostnadseffektiv och pålitlig laddlösning för privatpersoner som vill ladda sina elbilar hemma.

GARO Entity Home har en kompakt och stilren design som smälter in i villamiljöer och är utrustad med smarta funktioner för att optimera laddningsprocessen. Genom appen GARO Connect kan du som användare styra, kontrollera och övervaka laddningen direkt i mobilen. I appen är det till exempel också möjligt att enkelt schemalägga laddningen utifrån timpris på elen, oavsett elbolag. Laddboxen kan tillsammans med GARO Entity Balance dynamiskt lastbalansera energianvändningen, vilket gör det möjligt att ladda bilen på ett säkert och energieffektivt sätt utan att överbelasta husets elsystem. GARO Entity Home är förberedd för framtida uppgraderingar och integrationer med smarta hemsystem och har dessutom stöd för både enfas och trefas-laddning, vilket gör den kompatibel med alla typer av elbilar och laddhybrider på marknaden.

Precis som övriga laddboxar inom produktfamiljen GARO Entity är GARO Entity Home tredjepartstestad* och godkänd enligt internationell laddstandard, vilket är helt unikt på marknaden. Detta innebär att du som användare får en säker produkt med alla nödvändiga skydd inbyggda i laddboxen som elstandarden kräver.

Kontaktinformation

Skicka oss ett meddelande

Scroll to Top