Cadbim

Cadbim Kalkyl

Dela produkten:

Facebook
Twitter
LinkedIn

Beskrivning

Cadbim Kalkyl erbjuder en banbrytande lösning för kalkylering inom el- och VVS-sektorerna genom att effektivisera omvandlingen av Revit- och AutoCAD-modeller till noggranna och detaljerade kalkyler. Genom integrationen med Wikells Byggberäkningar genereras en färdig kalkyl automatiskt från data som exporteras från Cadbim Kalkyl, vilket minskar manuellt arbete till endast inläggning av specialartiklar såsom elcentraler och specifika VVS-komponenter.

När ritningsarbetet är klart, är även kalkylen klar, vilket ger en stor fördel genom att snabbt få en korrekt kostnadsbild. Detta gör att projektkostnaden blir känd tidigt, utan att behöva anlita externa konsulter för kostnadsberäkningar, vilket sparar både tid och pengar.

Cadbim Kalkyl skannar el- och VVS-modeller eller hela projekt för att skapa en kalkyl med hög precision, där tidigare erfarenheter och data förbättrar träffsäkerheten. Direkt export till Wikells Byggberäkningar förenklar övergången från modell till kalkyl. Systemet identifierar och uppdaterar ändringar för att säkerställa att kalkylen alltid är aktuell och korrekt. Genom visualisering av modellerna säkerställs att alla komponenter inkluderas i kalkylen, vilket eliminerar risken för uteblivna delar eller felberäkningar. Cadbim Kalkyl möjliggör också snabb inläggning av specialartiklar, vilket ytterligare optimerar kalkylprocessen för el- och VVS-projekt.

Cadbim Kalkyl transformerar kalkylprocessen för el- och VVS-projektering genom att reducera tiden från modell till färdig kalkyl till bara några minuter. Med automatiserad dataextraktion och intelligent integration med Wikells levererar Cadbim Kalkyl en oöverträffad effektivitet och noggrannhet. Programvaran säkerställer att projekten inte bara är ekonomiskt fördelaktiga utan också utförs med högsta precision.

Cadbim Kalkyl är mer än ett verktyg; det revolutionerar hur el- och VVS-projekt kalkyleras och genomförs, vilket optimerar resurser, förbättrar planeringen och ökar lönsamheten.

Andra produkter

Kontaktinformation

Skicka oss ett meddelande

Scroll to Top