Future Lighting – ny konferens om belysning!

Future Lighting – ny konferens om belysning!

Den 16 oktober tar en ny konferens plats på Elmässan i Stockholm – välkommen till Future Lighting. Mellan kl. 10:00 och 12:00 kan besökare lyssna till experter inom belysningsbranschen och få de senaste trendspaningarna och nyheterna.

Svante Pettersson, konstnär och ljusdesigner med många år i branschen både modererar och talar på konferensen. Dagen inleds med att Svante tar oss med på en resa över ljusteknologins otroligt snabba utveckling under de tre senaste decennierna.

Därefter intar Kim Höglund, Ljusdesigner och VD på OVAU Lighting Solutions, scenen för att prata om ljusföroreningar. I hennes föredrag diskuteras hur vi bäst kan balansera intressen som gör att vi både kan skydda miljön och stärka ekonomin.

Hela schemat till Future Lighting finns här.

Få din gratisbiljett idag!
Din biljett till Future Lighting ger även tillgång till hela Elmässan, där du kan uppleva nyheter och innovationer från hela el- och belysningsbranschen.

Kom och var en del av en energifylld dag som inte bara belyser dagens teknik utan också formar morgondagens energilösningar. Passa på att hämta din gratisbiljett och säkra din plats till en av årets mest spännande och givande teknikdagar!

Scroll to Top