Spelsberg AB

Dela produkten:

Facebook
Twitter
LinkedIn

Beskrivning

Den nya Abox | Abox Pro

Ett lyckat generationsskifte.

I en värld av ständig förändring ökar också kraven på elektriker hela tiden. I en bransch präglad av vidareutveckling möter äldre generationers mångåriga erfarenhet unga talangers innovativa idéer – en oslagbar kombination. Vi använder detta för att bana väg för banbrytande teknologier och framsteg. Våra nya kopplingslådor Abox | Abox Pro kombinerar det bästa av två världar och sätter nya standarder för effektivitet och prestanda. Vi förstår dynamiken i elbranschen och vet att flexibilitet och tillförlitlighet är nyckeln. För att förenkla ditt dagliga arbete har vi utvecklat vår nya Abox, som inte bara uppfyller nuvarande standarder, utan också klarar av morgondagens utmaningar. Hos oss behöver du inte tänka – du kan “bara göra det”!

Abox Pro industriella och oskyddade utomhusområden Gjorda för extrema krav.

Maximalt skydd under utmanande förhållanden – det är därför vi utvecklade nya Abox Pro. Tack vare högkvalitativa komponenter och en robust design garanterar de nya kopplingsdosorna hög slagtålighet och skyddar mot vatten, värme och solljus. De patenterade multipla knock-out-membranen möjliggör enkel och ren knock-out, samtidigt som valet av ingångar och kabeldiametrar förblir flexibelt. Möjligheten att montera monteringsskenor, kretskort eller monteringsplattor gör Abox Pro extremt mångsidig. Med den sätter vi nya standarder vad gäller tillförlitlighet och anpassningsförmåga.
XT-versionen av Abox Pro är också idealisk för installation i marken och i översvämmade områden. Abox Pro kan också installeras under de höga kraven från jordbruks- och jordbrukssektorn samt sjöfart.

Kontaktinformation

Skicka oss ett meddelande

Scroll to Top